Süblimasyon Mürekkebi Siyah (Black) 100ml

339,74 TL
0 - Yorum Yap
35,65 TL'den başlayan taksitlerle!!!
Stok Kodu
GP-02062
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim

Goprint Süblimasyon Mürekkebi / Transfer Baskı Mürekkebi Siyah (Black) - 100ml

Goprint firmasının dar format yazıcılar için geliştirdiği süblimasyon mürekkebidir "transfer baskı mürekkebi". Goprint Süblimasyon Mürekkebi kağıt üzerinde çok hızlı kurur, dağılma yapmaz. Bu nedenle çok yüksek çözünürlüklerde baskılar elde edilir. Goprint Süblimasyon Mürekkebi içerdiği UV filtresi ile solmalara karşı standart sublimasyon boyalarından daha dayanıklıdır. Goprint Süblimasyon Mürekkepleri özel formülasyonu sayesinde uzun süre beklemelerde dahi kesinlikle kafa tıkanıklığı yapmamaktadır. Yaptığımız test sonuçlarında; yazıcı 15 gün süre ile kapalı tutulmuş ve tekrar açılıp çıktı alındığında ilk günkü kaliteli test sonuçları elde edilmiştir. Diğer Çin menşei Süblimasyon Mürekkebi markaları gibi renk kalibrasyonunda farklılıklar ve tıkanıklık ile karşılaşmazsınız.


 Mürekkep Hacmi : 100ml

Mürekkep Rengi : Siyah (Black)

Uyumlu Yazıcı : Epson Marka Tüm Yazıcılar


Süblimasyon Nedir?

Sublimasyon kelime anlamı olarak maddenin ısı uygulandığında katı halden -aradaki sıvı hali atlayıp- gaz haline geçmesidir.
Sublimasyon mürekkepleri ile yapılan transfer baskıda oluşan kimyasal reaksiyon bu şekilde gerçekleşir. Sublimasyon boyaları, mürekkep içerisinde mikroskobik boyutlarda katı halde bulunur. Bu boyalar mürekkep püskürtmeli bir yazıcı ile özel bir transfer baskı kağıdı üzerine aktarılır. Bu kağıt, baskı yapılmak istenilen yüzey üzerine konulup transfer baskı makinesi ile ısı altında preslendiğinde kağıt üzerindeki boya gaz formuna geçer. Ortamda polyester moleküller bulunuyorsa gaz formuna geçen boya polyester moleküllerini boyar. Başka bir deyişle polyestere transfer olur. Baskı yapılacak yüzey polyester içermiyorsa boya gaz haline geldiğinde havaya karışır.
Bu nedenle sublimasyon sistemi ile sadece polyester veya polyester kaplamalı yüzeylere baskı yapmak mümkündür.

Baskı Yapılabilecek Ürünler
 
Sublimasyon ile sadece polyester yüzeylere baskı yapılabilir. Bu konuda polyester kaplamalı metal, plastik, ahşap, tekstil, seramik ve benzeri bir çok ürünü firmamızdan temin edebilirsiniz.
*İstisna olarak GOPRINT firmasının geliştirdiği özel transfer baskı kağıtları ile %100 pamuklu kumaş ürünlere de sublimasyon ile baskı yapmak mümkündür. 

Ürünler ve Kullanım Alanları:
Polyester kumaşlar: T-shirt, bayrak, flama, yazlık atkı, forma, boyun bağları, banner, bez takvim, mouse pad.
Polyester kaplı metaller: Makine etiketi, plaket, kapı isimliği, yaka isimliği, masa isimlikleri, rozet, kol-kravat iğneleri, kitap ayracı, tasma, asker künyesi, takılar vb.
Polyester kaplı plastikler: Anahtarlık, cep telefonu kılıfı, tablet kılıfı, kapı isimliği, kapı numarası, yaka kartı, rozet, masa ve duvar saatleri, bavul ve çanta isimlikleri.
Polyester kaplı ahşaplar: Çerçeveler, bardak altlıkları, kapı isimlikleri, yönlendirme plakaları, saatler, plaketler, dekoratif ürünler.
Seramik Ürünler: Kupalar, renk değiştiren kupalar, fayanslar.
Polyester kaplamalı cam ve akrilik ürünleri 
Polyester kaplı filmler- polyester kaplı kendinden mıknatıslı plakalar: Etiket, markalama, cam dekorasyonu ve benzeri dekoratif uygulamalarda kullanılır.
Polyester bazlı yer kaplama malzemeleri
Puzzlelar (Yap Boz) 
Baskı yapılacak ürünlerin ebatları çıktı alınacak yazıcı ve presin alanı ile sınırlıdır. Geniş format rulo baskısı yapan süblime yazıcılar ve büyük presler veya kumaş baskısı yapan ısısal merdaneli makineler ile metrelerle ifade edilen genişlikte ürünlere baskı yapmak mümkündür. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Süblimasyon Mürekkebi Siyah (Black) 100ml Süblimasyon Mürekkebi Siyah (Black) 100ml 339,74 TL 339,74 TL Bitmeyen Kartuş, Fotoğraf Kağıdı, Kartuş Dolum Seti, Muadil Kartuş, Muadil Toner, Bitmeyen Kartuşlu Yazıcılar, Lazer Yazıcı, Yazıcı Mürekkebi, Süblimasyon Baskı Ürünleri En Uygun Fiyat Garantisi ile online satış mağazasında. Türkiye' de süblimasyon baskı mürekkebi sektöründe lider olan Goprint, onbinlerce müşterisinden %100 memnuniyet almıştır. GP-02062
Süblimasyon Mürekkebi Siyah (Black) 100ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.